COMUNICAT JUNTA DIRECTIVA | Problema amb el bar del camp de futbol

Referent al bar del camp de futbol, que havia d’obrir-se la setmana passada, un cop acabades les reformes que el mantenien tancat. Hem tingut aquesta setmana la mala noticia de que les persones que anaven a agafar el bar van comunicar a l’Ajuntament que finalment no l’agafaven.

El club veu essencial donar aquest servei a les famílies i jugadors del club i tanmateix a les persones d’altres entitats que ens visiten durant els caps de setmana, com gaudim nosaltres quan els visitem a ells.

Ens hem posat en contacte immediatament amb l’Ajuntament per intentar resoldre aquest problema i poder tenir servei de bar el més aviat possible. Per la nostra part hem intentat veure altres opcions per poder oferir un servei mínim de bar al mòdul fins que es solucionés el problema, però davant la manca de recursos que tenim per poder oferir uns serveis mínims, no podem donar aquest servei.

Per tant, no queda cap altre remei que esperar a que l’Ajuntament tregui a concurs de nou el bar del camp de futbol, que s’ha compromès a que comenci aquest procés el més aviat possible.

Preguem que disculpin les molèsties i esperem tenir solucionat el tema aviat.

 

 

La Junta Directiva

 

Llocs web d'interès

 

                        

Patrocinadors

Ajuntament       canalizacionesDovil            AGD       ViversErnest3_small_1       transports%20i%20serveis%20pou%20padros1_1       JOM1_1       KAIA_1          LA%20CRUI%CC%88LLA1      La%20lli%C3%A7anenca      Ferreteria%20Estornell      Grup%20Catalana%20Occident_1      LOTERIA      neteges%20estela_1     arimonlogistics     Vila%20Motorsport     Centre%20Odontologic