Lesió de Jordi Casanova del Juvenil A

El jugador del nostre Juvenil A Jordi Casanova va patir una lesió el passat 11 d'Octubre al partit que enfrontava a l'equip contra el Palau de Plegamans a la Jornada 2 de la lliga. En un llanci fortuït, en Jordi va caure a terra i al recolzar el braç es va trencar en radi del seu braç esquerre.
 
Va ser portat ràpidament a la mútua on li van fer proves i van decidir que li operarien el següent dimarts a Sant Cugat. L'operació va ser tot un èxit, fins i tot el mateix Jordi ens va fer una visita durant l'entrenament de divendres passat.
Si tot va sobre el previst estarà uns 3 mesos de baixa. En uns dies li treuran els punts de l'operació, seguirà una mica més de temps amb la immobilització del braç i després ja començarà la recuperació.
 
Des del Club Esportiu Lliçà d'Amunt i dels seus companys del Juvenil A volem donar tot el nostre suport i ànims a Jordi i esperem tornar-lo a veure jugant al terreny de joc el més aviat possible.
 
Mols ànims Jordi, recuperat aviat!
 

EQUIPACIONS

Casa                                                                    Fora

                                            

Patrocinadors del club

                                        Biokit                                                          Alumipres

                                                        

Llocs web d'interès:

                        

C.E. Lliçà d'Amunt a FCF             Federació Catalana de Futbol                           Consell Esportiu Vallès Oriental