Lesió de Jordi Casanova del Juvenil A

El jugador del nostre Juvenil A Jordi Casanova va patir una lesió el passat 11 d'Octubre al partit que enfrontava a l'equip contra el Palau de Plegamans a la Jornada 2 de la lliga. En un llanci fortuït, en Jordi va caure a terra i al recolzar el braç es va trencar en radi del seu braç esquerre.
 
Va ser portat ràpidament a la mútua on li van fer proves i van decidir que li operarien el següent dimarts a Sant Cugat. L'operació va ser tot un èxit, fins i tot el mateix Jordi ens va fer una visita durant l'entrenament de divendres passat.
Si tot va sobre el previst estarà uns 3 mesos de baixa. En uns dies li treuran els punts de l'operació, seguirà una mica més de temps amb la immobilització del braç i després ja començarà la recuperació.
 
Des del Club Esportiu Lliçà d'Amunt i dels seus companys del Juvenil A volem donar tot el nostre suport i ànims a Jordi i esperem tornar-lo a veure jugant al terreny de joc el més aviat possible.
 
Mols ànims Jordi, recuperat aviat!
 

EQUIPACIONS

                                                                                                  1a Equipació               2a Equipació               3a Equipació

                     

Patrocinadors del club

 Futbolmania                                             Biokit                                             Alumipres

                                    

Llocs web d'interès:

                        

C.E. Lliçà d'Amunt a FCF             Federació Catalana de Futbol                           Consell Esportiu Vallès Oriental