L'Ajuntament i el C.E. Lliçà d'Amunt signen un conveni de col·laboració

El Club Esportiu Lliçà d'Amunt  gestionarà part de les intal·lacions del camp de futbol municipal

El Club Esportiu Lliçà d'Amunt va renovar la junta directiva fa un temps i els nous membres estan posant al dia temes endarrerits i actualitzant i impulsant el club.

Des que aquesta nova junta va iniciar la gestió, l'Ajuntament i l'entitat han treballat plegats per aconseguir un millor rendiment de les intal·lacions del camp de futbol municipal. Fruit d'aquestes trobades va sorgir la possibilitat que el club gestionés part de les intal·lacions del cap de futbol municipal.

Signatura del conveni (Jose Ariza, President del C.E. Lliçà d'Amunt, Ignasi Simón, Alcalde de Lliçà d'Amunt)

Fins ara, l'Ajuntament treia a concurs públic globalment l'explotació del bar, el servei de consergeria, la neteja, el manteniment i la vigilància del camp de futbol municipal. A partir d'ara, només hi haurà un concurs per l'arrendament del bar, que ja va sortir a finals del 2012. I, l'Ajuntament i l'entitat han signat un conveni de col·laboració mitjançant el qual el club prestarà els serveis de consergeria, neteja, manteniment i vigilància de les intal·lacions i l'Ajuntament abonarà al Club Esportiu Lliçà d'Amunt la quantitat de 600€ mensuals en cocepte de pagament de les despeses produïdes per aquests serveis.

Des del Consistori es valora de forma molt positiva aquesta iniciativa que de ben segur serà un impuls per aquesta entitat esportiva municipal i, a més, suposarà un estalvi econòmic per l'Ajuntament.

                                                                   

Fotografia: Signatura del conveni (a l'esquerra Jose Ariza, President del C.E. Lliçà d'Amunt, a la dreta Ignasi Simón, Alcalde de Lliçà d'Amunt)

Font: Diari Informa't

 

 

 

EQUIPACIONS

                                                                                                  1a Equipació               2a Equipació               3a Equipació

                     

Patrocinadors

 

Llocs web d'interès: