Carta oberta del Club Esportiu Lliçà d'Amunt

CARTA OBERTA DEL CLUB ESPORTIU LLIÇÀ D’ AMUNT

 

Benvolguts pares i mares que formeu part d’aquest gran club esportiu i social que es el CLUB ESPORTIU LLIÇÀ D’AMUNT. Voldríem expressar mitjançant aquesta carta tot el nostre agraïment per la vostre assistència i participació a la festa de cloenda que va tenir lloc a les nostres instal·lacions . El que vàrem viure tots l’altre dia es una mostra ben clara de la força que tenim i de les ganes d’avançar i treballar en lo social i esportiu pel nostre club. Per tots els membres d’aquesta junta  va significar, amb la fredor i la calma que dona el pas del temps,  un glopet d’aire que us podem  assegurar ens vindrà molt be per seguir treballant e intentar millorar de cara a la propera temporada.

Aquesta ha sigut una temporada, per nosaltres, molt llarga amb decisions complicades i no sempre ben enteses, sempre mirant el be comú i aplicar el camí escollit per unir esport i formació, sempre amb el vostres fills com a prioritat absoluta.

Segurament ara mateix aquest club, no està en disposició d’oferir tota la competitivitat que ens agradaria, però creiem que aquesta feina requereix un cert temps  i, que de la quantitat surt la qualitat, i el que tenim molt clar es que no deixarem a cap nen d’aquest poble sense fer l’esport que li agrada per exigir un cert nivell.  Això es pot aconseguir demostrant que es fan les coses de manera seriosa i,  així poder acabar per fidelitzar a tota la gent, perquè no busquin altres alternatives. Sabem que amb aquests moments estem treballant pel “diable”, però que amb el pas del temps estem segurs donarà els seus fruits.

Per tot això, us demanem una mica de paciència i comprensió i, amb gestos de suport i col·laboració com vàrem tenir, pensem que tornarem a ser un club de referència dins la comarca.

Per acabar, voldríem tornar a reiterar el nostre agraïment a tots vosaltres i desitjar-vos que passeu un bon estiu.

Ens veiem el setembre.

 

AMUNT LLIÇÀ

 

JOSE ARIZA VALERO

PRESIDENT CLUB ESPORTIU LLIÇÀ D’AMUNT

EQUIPACIONS

                                                                                                  1a Equipació               2a Equipació               3a Equipació

                     

Patrocinadors del club

                    

Llocs web d'interès: