CARTA COMIAT DEL CLUB ESPORTIU LLIÇÀ D’AMUNT A CARLOS MACEDO

Mira si és gran el futbol!!!!!!!!

Hi ha gent que sense voler tenen un do, no sé alguna cosa que els hi fa ser diferents, ser un líder sense proposar-ho, un carisma especial, en definitiva que per la resta del vestidor és el millor, tant dins com a fora del terreny de joc.

Aquesta setmana el Reial Madrid ha perdut per sempre a Don Alfredo Di Stefano, símbol d’aquest club i segons molta gent simplement el millor jugador de la història d’aquest esport.

Fa uns dies, el nostre club va rebre la notícia de què en Carlos Macedo havia pres la decisió de deixar el Club Esportiu Lliçà d’Amunt. Va ser un cop molt dur.

Conec el Ramon Pla ja fa uns anys, el meu vicepresident.... el meu amic, i dos anys i mig que treballem plegats per aquest club. Han passat moltes coses, però la vegada que de veritat l’he vist del tot emocionat, va ser quan va llegir la carta de comiat del Macedo i les seves paraules envers ell.

Des d’aquell dia el Ramon no em va parar de dir;

“Jose hem de fer una carta de comiat a  MACEDO”.

Ves per on, dit i fet.

Tenir el Carlos Macedo, no és només tenir el millor jugador de moltes categories, és tenir a la persona que encarna a la perfecció els valors i la imatge que volem del nostre club, tenir aquesta persona que parlava abans, aquestes que tenen un no sé que, el nostre símbol, en definitiva...................................................................... El nostre Alfredo Di Stefano.

Per tot això Carlos, des d’aquest club et volem agrair de tot cor tot el que ens has deixat amb el teu joc, però sobretot com a persona, i desitjar-te en la teva nova aventura, per cert molt a prop nostre, tot tipus d’èxits.

Macedo,  “de corazón muchas gracias por todo,  y para nosotros y nuestro club...” QUE BUENO QUE VINISTE!!!!!!!!!!

 

LA DIRECTIVA

 

EQUIPACIONS

                                                                                                  1a Equipació               2a Equipació               3a Equipació

                     

Patrocinadors del club

                    

Llocs web d'interès: